Navigera: Köpinformation Integritetspolicy

Integritetspolicy PDF Skriv ut E-postadress

Information om behandling av personuppgifter genom FBS Produkter AB:s webbplats.

Här lämnas information om hur FBS Produkter AB behandlar personuppgifter som samlas in genom vår webbplats, www.pelletsbilen.se. FBS Produkter AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på webbplatsen. Information om hur du kontaktar oss finns under rubriken Kontakta oss.

Personuppgiftslagen (PuL)
I personuppgiftslagen (1998:204) finns bestämmelser om information till de registrerade. Läs mer i Datainspektionens Allmänna råd om Information till registrerade.

Beställningar etc.
Personuppgifter som lämnas i samband med  beställningar av produkter sparas bara så länge som krävs för att kunna expediera beställningen eller om kunden registrerat sig som kund i vårt kundregister tills dess kunden bett att bli avförd. I de fall vi tar betalt sparas fakturaunderlaget enligt gällande bokföringsregler.

Användning av cookies på FBS Produkter AB:s webbplats.
Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

  •  Att webbplatsen innehåller cookies.
  •  Vad dessa cookies används till.
  •  Hur cookies kan undvikas. 
  1. FBS Produkter AB använder cookies för statistikändamål.
  2. Cookies används också för att hålla reda på din beställning (Varukorgen). När beställningen är genomförd raderas cookien.
  3. Om du inte vill tillåta cookies så kan du välja att ändra inställningar i din webbläsare så att de inte accepteras. Du kan fortfarande göra din beställning men materialet du valt sparas inte om du byter sida utan du måste skicka en separat beställning för varje kategori.

Rätt att begära information
Du har rätt att begära information om de personuppgifter som behandlas om dig hos FBS Produkter AB. Vill du veta om FBS Produkter AB behandlar personuppgifter om dig, skicka en undertecknad begäran till oss.