Navigera: Köpinformation Köpvillkor

Köpvillkor PDF Skriv ut E-postadress

Följande villkor gäller vid konsumentköp mellan Internetkund och FBS Produkter AB, i fråga om köp som görs www.pelletsbilen.se.

Här ges information om vilka rättigheter och skyldigheter du har som Internetkund hos FBS Produkter AB samt enligt Konsumentköplagen och Distanstavtalslagen. Vi gör dig uppmärksam att FBS Produkter ABs garantier och praxis flera områden utvidgar dina rättigheter i förhållande till lagen

Beställningsbekräftelse
När du gjort en beställning sänder våra system automatiskt ett e-mail där det står angivet vilka produkter du har valt.
Det automatiska e-mailet är INTE är en juridiskt bindande orderbekräftelse eller accept, innebärande att man ingått ett avtal. Det är endast ett elektroniskt svar från våra system för att bekräfta att beställningen är riktigt utförd.

Outlösta paket

För outlösta paket debiteras 495 kr för frakt samt hanteringskostnader.

Observera att du måste ha fyllt 18 år för att handla www.pelletsbilen.se

Leverans
Leveranstid kan varera från 1 arbetsdag upp till 30 berorende tillgång av produkter. Vi reserverar oss för förseningar samt slutförsäljning. När vi skickar produkterna får du ett mail med kollinummer där du själv kan söka var ditt paket befinner sig. Du kan även status genom att kontakta någon av våra säljare.

30 dagar öppet köp
FBS Produkter AB lämnar öppet köp i 30 dagar från mottagningsdatum, mot uppvisande av kvitto. Produkten skall återlämnas oanvänd, komplett och oskadd.

Retur av produkt
Som konsument har du möjlighet att utnyttja din ångerrätt (se vidare under Distansavtalslagen nedan) Returnerar du paketet via Posten står du själv för fraktkostnaden, vi löser ej ut returer som skickats mot postförskott. Vid kortköp betalas pengarna tillbaka till kortet. Vid betalning med postförskott sker återbetalning till ett angivet konto. För outlösta paket debiteras 395 kr för frakt samt hanteringskostnader. Vid returer ska alltid kvitto/faktura medfölja.

Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Erbjudanden om annonsvaror i vårt annonsblad gäller köp av max en av varje annonsvara per kund.

Distansavtalslagen
För konsumentköp som ingås över Internet gäller Distansavtalslagen. Enligt Distansavtalslagen gäller bland annat följande:

Konsumenter har 14 dagars ångerrätt (ångerfrist).

Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den, eller den dag avtalet ingicks, om det är fråga om en tjänst.

När du utnyttjar din ångerrätt
Du är skyldig att hålla varan i väsentligen samma skick som du fick den i. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du möjligheten att utöva ångerrätten.

Vi ber dig uppmärksamma att ångerrätt inte gäller i vissa fall.

När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till näringsidkaren. Du står då själv för eventuella fraktkostnader, i enlighet med vad som framgår ovan under Retur av produkt.